Voor al uw opritten en terrassen

Pascal Dobbelaere uit Adegem is dé ideale partner om uw opritten en terrassen aan te leggen! Wij werken steeds volgens uw wensen en budget en voeren al onze werken met de grootste nauwkeurigheid uit.

De ideale plaats voor uw wagen

Pascal Dobbelaere zorgt voor de deskundige aanleg van uw oprit. We voeren eerst nauwkeurig alle voorbereidende werken uit (bv. grond egaliseren). Nadien hebt u de keuze uit klinkers, (rode) gravé, profiergravé of dolomiet. Een ander materiaal in gedachten? Laat het ons weten! Zo krijgt u een gebruiksvriendelijke oprit volledig naar uw eigen smaak.

Geniet van de zon

Geniet van een kwaliteitsvol terras, zo worden uw zomeravonden nog gezelliger! Een terras in hout, beton, kasseien of klinkers? Of verschillende materialen en kleuren combineren? De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij kijken steeds naar het volledige plaatje, zodat uw terras het perfecte verlengde van uw woning wordt. Een belangrijk criterium daarbij is de grootte van het terras. Bij grote tegels zijn er minder voegen nodig, wat voor een rustigere uitstraling zorgt.