Uw veiligheid is

onze prioriteit

Een kwaliteitsvolle afsluiting straalt klasse uit, zowel voor een woning als voor een bedrijfsgebouw. Pascal Dobbelaere werkt enkel met kwaliteitsmerken. Zo kan u, uw familie of uw personeelsleden op beide oren slapen. Veiligheid gegarandeerd! De afsluitingen kunnen volledig aan uw wensen aangepast worden, de kleur- of materiaalkeuze is eindeloos. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten afsluitingen.

Draadafsluitingen

Een draadafsluiting is één van de populairste opties voor uw tuin. Ze is snel geplaatst en zeer budgetvriendelijk. U kan er ook uw haag of klimop langs laten groeien voor een gezellig effect. Alleen met extra beplanting heeft ze onderhoud nodig, anders is ze zo goed als onderhoudsvrij. Het is dé ideale oplossing voor mensen met huisdieren!

Tot slot is ook uw privacy gegarandeerd als u er kunststofmatten of -lamellen op bevestigt. Draadafsluitingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoogtes. Denk bijvoorbeeld aan gevlochten draad, accordeondraad, gelaste draad of vaste panelen. Heeft u een extra robuuste draadafsluiting nodig? Pascal Dobbelaere plaatst er in een mum van tijd een bovenbuis op!

Betonnen afsluitingen

Betonnen afsluitingen zijn dé ideale afwerking voor moderne woningen. Ze zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk en tegen alle weersomstandigheden bestand. Omdat ze volledig ondoorzichtig zijn, garanderen ze een absoluut gevoel van veiligheid en privacy. Door hun enorm lange levensduur kan u jaren van uw afsluiting genieten. Een rustieke look in gedachten? Betonnen afsluitingen kunnen ook perfect gecombineerd worden met houten afwerkingen. Net zoals bij draadafsluitingen kan u betonnen afsluitingen opsmukken, bv. met bloembakken of klimop.

Steenkorven

Schanskorven of steenkorven zijn gemaakt uit gegalvaniseerd staal. U kan ze opvullen met natuursteen, keien, schors of een ander materiaal naar keuze. Ook de hoogte, breedte en diepte van de korf zijn volledig vrij te kiezen. Steenkorven zijn zodanig sterk en duurzaam dat ze wel een leven lang meegaan. Ze zijn daarnaast ook onderhoudsvrij, schilderen of snoeien is niet nodig. Ten slotte kunnen ze volledig hergebruikt of gerecycleerd worden!

Gevlochten tuinschermen

Houdt u van een natuurlijke look en een warme sfeer? Kies dan voor een gevlochten tuinscherm! Het schermt u af van buren en voorbijgangers én vangt de wind op. Het gaat bovendien mooi op in het geheel van uw tuin. U kan er ook uw moestuin mee afbakenen van de rest van uw tuin. U heeft de keuze uit twee houtsoorten: wilg of hazelaar. Gevlochten tuinschermen zijn een erg milieuvriendelijk alternatief voor andere afsluitingen. Hun takken zijn namelijk onbehandeld en er hoeven geen bomen voor te sneuvelen.

Geïmpregneerde afsluitingen

Pascal Dobbelaere plaatst ook geïmpregneerde afsluitingen, die zijn extra goed beschermd tegen allerlei insecten en weersinvloeden. Het beschermingsmiddel wordt onder druk in het hout geperst, zo kan het diep in de vezels doordringen. Geïmpregneerd hout is een duurzame oplossing die jaren meegaat en amper onderhoud vraagt. Het hoeft immers niet geschilderd te worden.